priser

hvad koster en produktion?

Vestjysk Kloak & Anlæg
Vestjysk Kloak & AnlægBjarne Korsdal Nielsen
Læs mere
“Vi synes resultatet er blevet super godt, og vi har fået rigtig mange positive tilkendegivelser fra vores kunder og samarbejdspartnere på videopræsentationen.”
Sinnerup
SinnerupJes Appel
Læs mere
“Vi er begejstret for det samarbejde der har været mellem Storyline Media og os. De har vist professionalisme hele vejen igennem, samtidig med at de har været hurtige og effektive.”
Trade-Line A/S
Trade-Line A/SOle Blach Hansen
Læs mere
“Filmen er udført i en meget professionel kvalitet, og den afspejler vores virksomhed som vi selv ser den. Vores kunder og leverandører omtaler filmen meget positivt. Medarbejderne i firmaet er meget stolte over filmen og viser den gladeligt til kunder, venner og familie.”
Erhvervsakademi Aarhus
Erhvervsakademi AarhusThomas Hey
Læs mere
“Produktet var af høj kvalitet og de fangede ret hurtigt mine ønsker og behov, der blev eksekveret med stor professionalisme og tilfredshed.”
Tandreguleringen
TandreguleringenMette Bratlann
Læs mere
“Det er af stor værdi for os at kunne introducere vores patienter til et behandlingsforløb hos os på en visuel måde. Jeg oplever, at I har grebet alle dele af processen an på en meget professionel måde og guidet os frem til et glimrende resultat. Det skal I have tak for”

Hvad er prisen på video?

Dette må nok være et af de hyppigste spørgsmål vi modtager, når vi snakker med nye kunder. Normalt handles der i andre brancher med faste priser for varer eller ydelser, men indenfor vores felt er der ikke én fast video pris. 

Derfor afhænger videoprisen af flere forskellige parametre, alt efter hvilken type af video man ønsker og dens omfang. Videoproduktion handler i meget højere grad om budget end pris. Budgettet dækker over mange elementer, som ikke nødvendigvis gør os som virksomhed rigere, men udelukkende gør filmen større og bedre. 

Derfor har vi ikke en fast video pris på produktioner, fordi vi mener, at hver produktion er unik og fortjener hver sin opmærksomhed. I skal derfor være velkommen til at fortælle os om jeres projekt, hvor vi igennem samtale om idé, kan vende tilbage med en pris på jeres projekt. 

Vi kan altid kontaktes på vores mail eller telefonnr 60 52 07 04.

har du også noget at fortælle?