præsentationsvideo

Hvad kan en præsentationsvideo?

p

Den simple, men effektive præsentationsvideo

En præsentationsvideo har det simple formål, at skabe troværdighed og indsigt i din virksomhed. Konkurrencen er hård i mange brancher, og det er derfor din simple mulighed for at skille dig ud fra mængden og skabe en mere skarp profil.

Præsentationsvideoen behøves ikke at være den helt store prangende produktion. I mange tilfælde kan det være nok, at skabe et personligt interview og påsætte lidt underlægningsmusik.

Præsentationsvideoen har – modsat profilfilmen – mere fokus på menneskene bag. Og det er jo fedt, når vi i højere grad ønsker at handle med mennesket, og ikke de store upersonlige virksomheder. Derfor har præsentationsvideoen ofte en mere menneskeligt touch, og gør, at modtageren kan relatere til din virksomhed og får lyst til samarbejde.

Præsentationsvideoen er dit suveræne førstehåndsindtryk

Vi kender det alle sammen. Det er ofte ret umuligt at få rystet et dårligt førstehåndsindtryk af sig. Det er også derfor, at man hver især yder sit bedste for, at gøre et godt indtryk på andre. Men det store spørgsmål vækkes, når man ikke altid kan være der fysisk for dem, som man ønsker at sende et budskab. Derfor er det simpelt genialt, at man som virksomhed i dag har muligheden for, at få skabt en velproduceret video. 

Herigennem kan du få sat gang i alle sanserne hos din modtager og gøre brug af en masse effektive virkemidler. Video kan nemlig sørge for, at du ikke alene giver et godt indtryk, men også at modtageren husker dig fremadrettet.

p
p

Send det rette budskab med en præsentationsfilm

Præsentationsfilm, virksomhedsfilm, firmafilm, Kært barn har mange navne. Men fælles for dem alle er, at det handler om at  fremvise din virksomheds skarpeste og vigtigste sider – og så indkapsle det i en effektiv og lækker video. Storyline Media ved, hvordan man vinkler budskaber og finder ind til kernen af din virksomhed. Også pakker vi det selvfølgelig ind i lækker storytelling, der sørger for, at din modtager hæfter sig ved dig og dit budskab.

Strategien bag en præsentationsvideo

Normalt når vi laver en præsentationsvideo til dig, sørger vi for at føre an. Du har ofte travlt, og det ved vi nemlig godt. Dette er også grunden til, at vi sørger for at gøre det så nemt og bekvemt for dig som muligt. Det vil altså også sige, at du trygt kan overlade opgaven til os, og så er det egentligt bare at vente på, at vi sender det færdige resultat til dig – hvis det er det, du har lyst til.

For hvis du derimod har et ønske om at være meget med under produktionen, er det selvfølgelig også en mulighed. Det er helt op til dig, hvor stor en rolle du vil have i produktionen.  Vi er effektive og forstår at tilpasse os. Det er vores fornemste opgave, at tilrettelægge og udføre opgaven efter bedste evne – ud fra dine ønsker.


Kontakt os hvis du ønsker at vi skal varetage din næste produktion.

eksempel på en
præsentationsvideo

Afspil video

HAR DU NOGET AT FORTÆLLE?