Profilfilm

hvad kan en profilfilm?

p

Inviter dine kunder ind i din virksomhed med profilfilm

Vidste du, at man gennem en profilfilm kan invitere kunder og samarbejdspartnere ind i virksomheden? Profilvideoen giver et dybere indblik i, hvem I er, og hvad der motiverer jer som virksomhed. Her kan I både fremvise identitet, værdier og formidle jeres dybere historie. Videoen kan bruges alle tider på året og bliver en del af dit præsentationsmateriale. Tilmed vil den fremstå lige skarpt hver eneste gang den vises.

Hos Storyline Media har vi stor erfaring med profilfilmen som medie. Derfor kan vi, i samarbejde med dig, skabe en video, som vækker dine kunders interesse for din virksomhed.

Skab forståelse for
jeres historie

En profilfilm er en relativ kort film, som på en fængende måde fortæller din virksomheds historie. Den egner sig især til fremvisning på jeres hjemmeside, som den store ”Hvem er vi”-video. Dine kunder kan gennem en profilvideo lynhurtigt få sat ansigt på, hvem der er bag facaden. Den skaber troværdighed mellem dig som virksomhed og dine kunder eller samarbejdspartnere.

Med en profilvideo bliver det ligeledes mere simpelt at række ud til kommende kunder eller samarbejdspartnere. Når vi sammen producerer en profilfilm, ligger vi altid et stort fokus på at sætte os ind i jeres mission, vision og værdier. På den måde bliver videoens budskab så skarpt og præcist som muligt. Derfor kan du med en profilvideo fra Storyline Media øge din virksomheds skarphed og identitet. Hvor man derimod med en præsentationsvideo, fortæller mere om virksomhedens overflade og hvad der sker her og nu.

p
p

Levende storytelling
baner vejen

Videoen har virkeligt vundet indpas i markedsføringen. Det er efterhånden blevet forventeligt, at man møder forklaring gennem video, når man undersøger et område. Det synes vi også, er meget forståeligt. Med en profilfilm skal modtageren ikke foretage sig andet end at lytte og følge den fortælling, der bliver præsenteret. Derudover er din profilvideo tilgængelig for dine kunder døgnet rundt. Du kan derfor stadig formidle din virksomheds fortælling selv efter lukketid.

Skræddersyet løsning

Vi ved, hvad der virker.  Derfor har vi evnerne til, at skræddersy din profilvideo, så den passer lige præcis til din virksomhed, og det marked, som du befinder dig i. Det er altid vigtigt at have tanke på, hvad der gør, at I skiller jer ud i jeres branche. Vores formål er, at give din målgruppe en helt klar fornemmelse af, hvorfor de skal vælge netop dig. Hvordan vi har formået det for andre virksomheder, kan du tage et kig på her.

eksempel på en profilfilm

Afspil video

har du også noget at fortælle?