some video

hvordan fungerer video til sociale medier?

video format snapchat
video format facebook
video format instagram
video format stories

De sociale medier elsker video – og det gør dine kunder også

Facebook video, Facebook cover video, Instagram video, IGTV, instagram reels, snapchat, tiktok – mulighederne er nærmest uendelige og udvikler sig hele tiden.
Størstedelen af den danske befolkning bruger hver dag tid på de sociale medier. Det er lige præcis derfor, at du som virksomhed skal være til stede lige netop her. Dine konkurrenter er det højst sandsynligt allerede, så det gælder om at lave noget velproduceret videoindhold. Indhold som gør, at du skiller dig ud fra mængden af alle de tusinder af daglige opslag/reklamer.

Et opslag med video på de sociale medier fænger i markant højere grad end traditionelle opslag, som kun består af enten tekst eller billeder. De forskellige platforme elsker video, og det gør dine kunder også. Samtidig er det i dag nærmest blevet et must for alle virksomheder, at have noget indhold til de sociale medier. Det skyldes især de yngre generationer af kunder og samarbejdspartnere, da de mere og mere bruger f.eks Youtube som søgemaskine fremfor en traditionel google søgning.

Hvilket socialt medie giver det mening for dig at være tilstede på?

Video til sociale medier er et super effektivt redskab til online markedsføring. Det er vigtigt, at man ved hvor man vil være til stede, da de forskellige kanaler har forskellige formater. Skal dit budskab f.eks. ud igennem stories, så kræver det et specifikt format netop til dette.

Storyline Media sørger altid for at skabe en gennemgribende sammenhæng i produktionerne, så de fremstår visuelt identisk og skaber den vigtige troværdighed og genkendelighed for kunderne. Her laver vi også forskellige kampagner, som kan  bruges på alle ønskede kanaler. Folk går i gennem deres feed super hurtigt, så det gælder om at være skarp fra start og sende budskabet ud på en hurtig måde.

Hvorfor er video så godt?

Med en film på de sociale medier er du med til at øge dine chancer for, at dit budskab bliver set af din målgruppe. Måske skriver din virksomhed nogle gode tekster, men undersøgelser viser, at din organiske rækkevidde stiger, hvis der bruges video i markedsføringen, frem for andre former for kommunikation på de sociale medier.

Du kan for eksempel vise din målgruppe mindre klip af dit produkt i brug, inviterer dine følgere inden for/bag om, så de kan få sat ansigt på hvem du er. Det er en nem måde at invitere kunderne indenfor, da de er der i forvejen. Derudover giver det også mulighed for at fortælle om kommende arrangementer du holder eller nye tiltag. Mulighederne er mange, og vi hjælper gerne med både ideer og produktion. Har du et budskab som ikke egner sig til små korte videoer til sociale medier?
Så anbefaler vi at du læser lidt om
profilfilm og hvad det kan give din virksomhed.

Vi er klar til at producere dine videoer
Til sociale medier

Vi producerer videoer der leder til øget opmærksomhed og deraf kan skabe en masse trafik på dine kanaler, og i sidste ende føre til en øget omsætning for din virksomhed.
Kontakt os hvis du har en produktion, som vi skal varetage for dig.

video til
sociale medier

video til sociale medier

HAR DU NOGET AT FORTÆLLE?