videoredigering

Skal vi varetage din videoredigering?

p

Har du brug for hjælp til videoredigering?

Måske er du gået i stå med videoredigering eller er blevet overrasket over, hvilken indsats det kræver af dig, før du står med en færdig redigeret video. Hvis dette er tilfældet hos dig, står vi klar til at hjælpe dig videre. Vi kan også varetage hele redigeringen for dig, hvis det er det som du ønsker. Vi overtager gerne i forvejen produceret materiale for dig, og redigerer det sammen til et lækkert slutprodukt. 

Når man skaber en video er det vigtigt, at både optagelse og redigering går hånd i hånd. Ellers kan det føles umuligt, at ramme det ønskede budskab, og man kan nemt komme til at ramme ved siden af. Det er derfor at vi hos Storyline Media tilbyder at redigere for dig. Måske sidder du inde med noget materiale, som du har en klar vision for, men ikke helt selv kan få eksekveret?

Overlad den uoverskuelige process til os

Redigering af video kan ofte virke uoverskueligt, fordi det nu engang kræver, at man har den rette software og det gode udstyr. Foruden det rette udstyr kræver det også, at man har et skarpt blik for at udvælge de bedste klip og sekvenser. Det mener vi, at vi har, og på den måde kan vi få det helt rigtige budskab til udtryk. 

Vores team har adgang til et kæmpestort lyd- og billedbibliotek hvorfor vi altid har mulighed for, at visualisere elementer, som du måske ikke har fået filmet, men gerne vil have med i produktionen. Derudover samarbejder vi også med dygtige speakere indenfor alle genrer, og vi skriver selvfølgelig også gerne speaken for dig.

p
p

Professionel efterbehandling sikrer dit udtryk

For at opnå den rigtige stemning, og få fremhævet de allervigtigste elementer, kræver det en gennemarbejdet og professionel efterbehandling af materialet. Dette sker blandt andet gennem farvekorrigering og graduering, og kan uden øvelse være en stor mundfuld at skulle igennem. Det er en svær og krævende proces, som faktisk har stor indflydelse på, hvordan slutresultatet af videoen ender ud. Vores team udfører professionelle farvejusteringer og graduering på dine videoer, som medfører, at din video rammer lige præcis det budskab, du ønsker, den skal sende.

Målsætning - hvor skal din video vises?

Der findes en lang række videoformater som egner sig godt til forskellige platforme – men hvor ønsker du, at dit budskab skal vises henne?
Vi laver din videoproduktion lige i det format du ønsker. Måske du ønsker en video til sociale medier, hvor vi ved, at effekten er størst hvis man producere en kort video i det rigtige format. Vi har erfaring med produktioner på alle platforme og i alle formater, og vi vil derfor simpelt kunne guide dig mod de passende rammer for dit projekt.

Fortæl os derfor gerne om netop det videoredigeringsprojekt du sidder med eller har i tankerne. Derefter finder vi naturligvis frem til, hvad det er du ønsker, vi skal overtage for dig, og hvordan vi på andre måder kan rådgive og hjælpe dig med dit projekt.
Skriv eller ring til os, vores kontaktoplysninger kan du finde her.

eksempel på en
video fra storyline media

Afspil video

HAR DU NOGET AT FORTÆLLE?